Doi pietoni neatenți au ajuns sub roțile unor autoturisme, în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Valea Moldovei


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați au ajuns, joi seara, la spital fiind accidentați de mașini. Cel două cazuri au avut loc în municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Valea Moldovei.

În prim caz, un bărbat de 30 de ani a coborât dintr-un autoturism în fața casei sale și s-a angajat în traversare prin spatele auto din care a coborât, fără a se asigura că din sens opus vine un autoturism. A fost acroșat de un autoturism cu oglinda din stânga. Apoi, bărbatul a căzut și s-a ales cu un TCC.

Conducătorul autoturismului, Cibireac Viorel de 45 ani din Vatra Moldoviței a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În cel de al doilea caz, un șofer care circula regulamentar prin com. Valea Moldovei, sat Mironu, a accidentat un localnic de 63 de ani, care fiind sub influența băuturilor alcoolice, era căzut pe partea carosabilă, pe timp de noapte.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „T.C.C., etilism acut”, fără a rămâne internat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face pietonul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de