Mai mulți suceveni băuți au fost depistați, sâmbătă, în trafic în timp ce conduceau autoturisme

Polițiștii suceveni au deschis, sâmbătă, mai multe dosare penale unor șoferi suceveni care au condus deși erau băuți.

Polițiștii atrag din nou atenția supra pericolelor generate de consumul de alcool la volan arătând că și în cursul zilei de sâmbătă polițiștii au fost în trafic și au întocmit dosare penale celor identificați băuți la volan.

Astfel, sâmbătă la ora 01:08, patrula de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Suceava, a oprit pe strada Universității, din localitate, autovehiculul condus de un tânăr de 22 ani, localnic și întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Sâmbătă la ora 19:48, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier au oprit în trafic autoturismul care circula pe DN17B in comuna Dorna Arini, condus de un bărbat de 30 ani, din Dorna Arini.             

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

Tot sâmbătă, la ora 21:05, pe raza mununicipiului Rădăuți, respectiv pe str.1 Mai, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 34 ani, din Frătăuții Noi.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevarea de probe biologice de sânge și s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea „conducere sub influenţa alcoolului”.

Tot sâmbătă, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Salcea au oprit pentru control pe str. Aurel Stanciu, din oraș Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 42 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

loading...