Mai mulți șoferi băuți au fost prinși, luni, pe șoselele județului Suceava. Unul dintre ei a intrat cu mașina în gardul unei gospodării din Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, polițiștii suceveni au depistat mai mulți șoferi care conduceau autoturisme fiind în stare de ebrietate.

Astfel, după cum arată IPJ Suceava, un bărbat de 48 de ani a fost identificat circulând băut pe raza satului Negrileasa din comuna Stulpicani.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Apoi, în jurul orei 21:20, pe raza comunei Frumosu a fost oprit pentru control autoturismul condus de un localnic de 55 de ani.

Bărbatul de asemenea era în stare de ebrietate, având 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, o oră mai târziu, un șofer băut a pierdut controlul mașinii și a intrat cu mași a în curtea unui imobil din comuna Cornu Luncii.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism cu avarii și pe conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani din comuna Baia, care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe raza comunei Cornu Luncii, a observat un autoturism de pe contrasens, motiv pentru care s-a speriat, a tras de volan dreapta și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul de plasă și beton al livezii unui imobil.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de