Campania umanitară de Crăciun în Gura Humorului. Asociațiile „Donează” și „PLUS” îndeamnă localnicii să doneze câte un cadou copiilor nevoiași


Intră acum și în grupul de

Asociația Donează Gura Humorului în parteneriat cu reprezentanții Comunității Locale PLUS au pregătit campania umanitară cu ocazia Crăciunului „DAR din DAR”.

Mai exact, cele două asociații îndeamnă localnicii, să ofere câteva un cadou copiilor defavorizați.

Campania de colectare este programată pentru 14-15 decembrie, între orele 13.00 și 16.00, la Foișorul din Parcul Central al orașului Gura Humorului.

“Donează un cadou pentru copiii defavorizați și oferă-le bucuria de a-l deschide chiar în seara de Crăciun. Împachetează-l frumos și adu-l în foișorul din parcul central al orașului Gura Humorului. Un voluntar va prelua cadoul și te va răsplăti cu ceai cald și prăjiturele,” explică organizatorii.

Cadourile pot conține jucării, îmbrăcăminte sau încălțăminte de iarnă, toate noi sau în stare foarte bună, sau chiar alimente neperisabile. Pe fiecare cadou trebuie scrisă vârsta și sexul copilului căruia îi este destinat (exemplu: băiat, 3 ani). Toate cadourile să fie puse în pungă de cadou sau cutie ambalată frumos.

„Ai nevoie doar de mult suflet și dorință pentru a face un copil fără posibilități să zâmbească de Crăciun. Fii tu Moș Crăciun pentru el în acest an!,” spun organizatorii.


Intră acum și în grupul de