Un sucevean băut și violent s-a ales cu dosar penal și a fost trimis la Secția de Psihiatrie după ce și-a bătut fiul. Membrii familiei au relatat că astfel de incidente se întâmplă cu regularitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, fiind băut, și-a bătut fiul de 21 de ani. Incidentul a avut loc luni seara, tot atunci membrii familiei au chemat poliția.

Persoanele implicate au fost conduse la Sediul Poliției, ocazie cu care în urma audierii s-a stabilit că astfel de incidente au loc frecvent.

În urma completării formularului de evaluare a riscului, a reieșit faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității membrilor de familie din partea agresorului.

În urma consultării cu procurorul de caz aceasta a opinat că nu se impune în prezent emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui bărbatului violent.

Cu toate acestea, având în vedere solicitarea membrilor de familie, precum și faptul că agresorul era vizibil sub influenta băuturilor alcoolice și manifesta tulburări de comportament, la sediul Poliției Municipiului Suceava s-a solicitat un echipaj de Ambulanță din cadrul SAJ-Suceava, în vederea evaluării stării de sănătate și posibilitatea internării acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violența în familie”.


Intră acum și în grupul de