Pietoni accidentați de autoturisme, la Fălticeni și comuna Baia. Ambii au ajuns la spital


Intră acum și în grupul de

Încă două cazuri în care pietonii au avut de suferit după ce au fost loviți de autoturisme au avut loc în cursul zilei de marți, în județul Suceava.

Astfel, o tânără de 19 ani a fost accidentată de o mașină condusă de un bărbat de 61 de ani, în timp ce traversa regulamentar, marcajul pietonal, strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni.

După accident, conducătorul auto s-a deplasat cu autoturismul aproximativ 100 metri pe strada Ion Creangă și a parcat vehiculul, fiind identificat de polițiști.

Tânăra a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208H, ajuns în intersecția cu un drum comunal de pe raza comunei Baia, un localnic de 30 de ani a surprins şi accidentat o femeie de 69 de ani din aceeași localitate, angajată în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de