Patru copii au fost răniți în două accidente rutiere diferite ce au avut loc în aceeași zi la Fântânele și Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Patru copii cu vârste cuprinse între patru și 12 ani au ajuns la spital după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere, ambele având loc în data de 17 decembrie.

Astfel, în jurul orei 14:30, pe DJ 290 din comuna Fântânele o femeie de 34 de ani s-a angajat în depășirea unui autoturism oprit regulamentar, ocazie cu care, a pătruns cu roțile pe acostamentul din pământ, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a doi copii de 10 şi respectiv de 12 ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.       

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Despre celălalt accident NewsBucovina a relatat aici.

Mai adăugăm faptul că impactul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei. Anume din această cauză, un bărbat de 41 de ani din municipiul Rădăuți a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 31 de ani din orașul Cajvana. Tot în acest autoturism se aflau cei doi copii răniți, de patru și cinci ani.

Pe lângă ei, au avut de suferit și femeia de 31 de ani, dar și un bărbat de 29 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe marginea ambelor cazuri au fost întocmite dosare penale.


Intră acum și în grupul de