Spectacol pentru copii la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava. Acesta face parte dintr-un amplu proiect umanitar „Dăruind, readucem zâmbete”


Intră acum și în grupul de

Proiectul „Dăruind, readucem zâmbete” este deja la a doua ediţie. În cadrul proiectului, elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” Suceava, au adus atmosfera Crăciunului în sufletele preșcolarilor. Sărbătorile de iarnă înseamnă bunătate, iar în fiecare an au prilejul de a fi mai buni, dăruind. Elevii claselor a XI-a H, sub coordonarea prof. Buzincu Ana și a XI-a B, coordonaţi de prof. Șindilar Carmen-Lucia, au organizat cu ocazia venirii lui Moș Nicolae un spectacol tematic pentru a bucura atât pe cei mari, elevi de liceu sau profesori, cât și pe cei mai mici, de grădiniță.

Activitatea face parte dintr-un proiect amplu de acțiune comunitară, fiind a 2-a etapă de derulare. La activitate au participat aproximativ 80 de elevi și cadrele didactice: prof. coordonatori ai proiectului- Buzincu Ana, Șindilar Carmen-Lucia, Cazac Gabriela, Gorban Anca, dar și educatoarele: Pânzaru Miruna, Pânzaru Anca, Cuzenco Luminița, Ștefan Florina, Rusu Ionela, Mititiuc Elena.

Cei mici au fost, la început, spectatori la programul elevilor de liceu care a cuprins momente de dans, muzică populară, diferite scenete și interpretări. Însă, pe parcurs, au fost integraţi în diferite jocuri, pentru a participa și ei cu interes la activitate. Momentele artistice au fost realizate de elevii clasei a XI-a H, profil pedagogic, iar la final, elevii clasei a XI-a B au prezentat obiceiurile de iarnă.

Prin gesturi mici,elevii au reușit să stârnească admirație și zâmbete!

                                                                                   Consilier educativ, Gorban Anca


Intră acum și în grupul de