FOTO // Incendiu puternic la o magazie de materiale din Vatra Dornei. Pompierii s-au luptat cu focul mai mult de patru ore


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la o magazie de materiale din municipiul Vatra Dornei. Pompierii au fost anunțați la ora 12:42.

Astfel, Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat clădirea, construită din lemn, cu pericol de propagare la materiale de construcții depozitate în imediata apropiere.

Potrivit, Purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, incendiul a fost lichidat la ora 16:50.

Până atunci, însă, magazia a ars pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Au mai ars elemente de mobilier din lemn, PVC și PAL, parchet și pardoseală din PVC, și s-au degradat aparate electrocasnice, elemente de instalații sanitare și alte bunuri.

Sursa precizează că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Cu toate acestea, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat materialele depozitate lângă magazie (lemne de foc, materiale de construcții, mobilier).


Intră acum și în grupul de