Doi bărbați condamnați la închisoare, unul din Maramureș, iar altul din Botoșani, au fost identificați pe raza județului Suceava și trimiși după gratii


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri, 18 decembrie, polițiștii suceveni au identificat pe raza județului doi bărbați cu mandate de executare a pedepsei închisorii emise de judecătoriile județelor vecine, respectiv, Bistrița și Botoșani.

Mai exact, un bărbat de 27 de ani, din judeţul Maramureş, a fost identificat de poliţişti pe raza comunei Dorna Arini din judeţul Suceava, fiind reţinut, escortat şi încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

Potrivit IPJ Suceava, acesta a fost condamnat, marți, de Judecătoria Bistriţa la doi ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de „furt de arbori doborâţi sau rupţi de fenomene naturale ori de arbori care au fost tăiaţi sau scoşi din rădăcini, precum şi al oricăror alte produse specifice ale fondului forestier național”.

Apoi, un alt bărbat, de 35 de ani, din județul Botoșani, a urmat aceiași cale după ce a fost identificat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Acesta a fost condamnat, în aceeași zi, de Judecătoria Darabani, la patru ani şi 20 de zile de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „furt calificat”,  „tâlhărie calificată” și  ”violare de domiciliu”, în stare de recidivă postexecutorie.


Intră acum și în grupul de