Doi comercianți de articole pirotehnice au fost prinși în piața agroalimentară din comuna Marginea. Cei doi sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de joi, 19 decembrie, polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Suceava au identificat, în piața agroalimentară din comuna Marginea, doi comercianți de articole pirotehnice.

Astfel, au fost prinși în flagrant un bărbat de 62 de ani, din com. Cacica, și o femeie de 71 de ani, din mun. Suceava.

Bărbatul oferea spre vânzare, fără autorizație 37 de articole pirotehnice, cu instrucțiuni în limba rusă, din categoria F1. 

Articolele pirotehnice menționate, în valoare de cca.100 lei şi greutate de aproximativ 1 kg, au fost ridicate în vederea continuării  cercetărilor.    

Femeia a fost depistată în timp ce oferea spre vânzare fără autorizație, 92 de articole pirotehnice cu instrucțiuni în limba română și rusă, fără a avea menționată categoria din care fac parte.

Articolele pirotehnice menționate, în valoare de cca. 200 lei şi greutate de aproximativ 2 kg, au fost ridicate în vederea continuării  cercetărilor.    

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, pentru comiterea infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.


Intră acum și în grupul de