Un tânăr din Vatra Dornei și-a incendiat unitatea de calculator în mijlocul camerei din apartamentul din bloc. Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa, iar tânărul a fost scos cu forța din apartament


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după amiaza, într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc de locuințe de pe strada Gladiolelor din Vatra Dornei după ce un tânăr de 23 de ani, care suferă de boli psihice, și-a dat foc unității de calculator.

Tânărul era încuiat în interiorul apartamentului din care ieșea fum pe geamuri, iar pompierii au fost nevoiți să taie ușa din metal de la intrare întrucât tânărul refuza să deschiă ușa.

 Tânărul a refuzat să iasă din apartament și a fost extras cu forța și dus la Spitalul municipal Vatra-Dornei în vederea acordării primelor măsuri de îngrijire medicală.

Echipajul de pompieri a localizat incendiul care se manifesta cu flacără deschisă pe pardoseala camerei în cauză unde ardeau mai multe hârtii și cartoane peste care se afla așezată o unitate centrală de calculator.


Intră acum și în grupul de