Grav accident rutier în comuna Voitinel. Doi tineri au fost răniți după ce șoferul, băut și fără permis, a pierdut controlul mașinii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani și o tânără de 18 ani au suferit vătămări corporale serioase într-un accident rutier produs, duminică, pe DJ 178 F în interiorul loc. Voitinel.

La volanul mașinii se afla tânărul. Astfel, acesta conducea un Seat Leon cu numerele de înmatriculare din Spania, pe direcția Gălănești – Voitinel. La un moment dat, acesta  a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovindu-se de un cap de pod și de un gard.

În urma impactului, atât ele, cât și tânăra care ocupa de pasager din față au fost răniți.

Totodată, ulterior polițiștii au constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar rezultatul testării cu aparatul alcooltest a arătat un rezultat de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și  „conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de