Acasă Social Aproape 50 de șoferi au rămas fără permise în urma unei acțiunii...

Aproape 50 de șoferi au rămas fără permise în urma unei acțiunii de weekend a polițiștilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Weekendul trecut, polițiștii din județul Suceava au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive.

Datele IPJ Suceava arată că în cadrul acțiunii au fost constatate cinci infracțiuni rutiere, iar pe lângă asta, au fost reținute 49 de permise de conducere dintre care 21 pentru viteză, 21 pentru depășiri neregulamentare și șapte alte cauze. Totodată, au mai fost retrase și cinci certificate de înmatriculare.



De asemenea, au fost aplicate 439 de sancțiuni contravenționale în valoare de 197.575 lei, dintre care 205 pentru încălcarea regimului legal de viteză.     

Merită menționat cazul ce a avut loc sâmbătă. Astfel, un echipaj de poliție a înregistrat cu aparatul radar din dotare pe strada Academician Vasile Grecu din comuna Șcheia, autoturismul condus de un localnic de 36 de ani, ce rula cu viteza de viteza de 81 km/h în localitate.

Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale, respectiv cartea de identitate şi permisul de conducere auto eliberat de autorităţile ucrainene. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, permisul de conducere prezentat pentru control era fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluţionat procedural. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version