Un tânăr șofer a ieșit cu mașina de pe șosea în zona Pădurii Adâncata și a doborât mai mulți arbori și un stâlp al rețelei de televiziune. Șoferul și pasagerul au plecat de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din Adâncata este cercetat pentru mai multe infracțiuni rutiere după un accident produs în Pădurea Adâncata.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei  00.25, în timp ce conducea autoturismul pe DC 59, în zona Pădurii Adâncata, pe fondul vitezei excesive, un localnic de 27 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu mai mulți arbori și un stâlp al rețelei de televiziune de pe marginea drumului, pe care i-a doborât.

După producerea accidentului, atât conducătorul auto cât și pasagerul din autoturism, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate au plecat de la fața locului.

Întrucât acuza dureri, rudele tânărului de 20 de ani au solicitat prin 112 intervenția unui echipaj de poliție și a unei ambulanțe.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto implicat în accident, plecat de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de