Doi suceveni au fost prinși în flagrant când vindeau ilegal produse pirotehnice în Bazarul Suceava. Polițiștii au confiscat de la cei doi 15 kilograme de articole pirotehnice


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au fost prinși, vineri, în Bazarul Suceava în timp ce vindeau fără drept articole pirotehnice.

Potrivit Poliției Suceava, polițiștii au surprins în flagrant, în Centrul Comercial Bazar din municipiul Suceava, o femeie de 54 ani, din municipiul Suceava, care oferea spre vânzare, fără a fi autorizată, 109 articole pirotehnice din clase diferite.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, iar articolele pirotehnice menţionate, în valoare de circa 300 lei şi în greutate de aproximativ 5 kilograme au fost indisponibilizate în vederea continuării  cercetărilor.

Tot vineri, polițiștii au surprins în flagrant, tot în Centrul Comercial Bazar Suceava, un bărbat de 48 ani, din municipiul Suceava, care oferea spre vânzare, fără a fi autorizat, 213 articole pirotehnice din clase diferite.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, iar articolele pirotehnice menţionate, în valoare de circa 500 lei şi în greutate de aproximativ 10 kilograme au fost indisponibilizate în vederea continuării  cercetărilor.


Intră acum și în grupul de