Detaliile accidentului cu trei răniți de la Boroaia. Remorca unui TIR a ajuns pe contrasens și a lovit un autoturism

Un șofer de TIR este cercetat penal după ce, din cauza vitezei excesive, remorca autocamionului a ajuns pe contrasens și a lovit o mașină în care se aflau trei persoane.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 11:50, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o  autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe D.N.15C în localitatea Boroaia, la intersecția cu un drum comunal, într-o curbă la dreapta, un bărbat de 42 ani din județul Harghita nu a adaptat viteza la condițiile de drum, semiremorca pătrunzând pe contrasens și lovind un autoturism care circula din sens invers, condus de o femeie de 25 de ani din judeţul Iaşi.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul ansamblului de vehicule.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest  rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea autoturismului nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, aceasta fiind transportată cu ambulanţa, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând a i se recolta şi probe biologice de sânge.

În urma accidentului a rezultat şi rănirea a doi pasageri din autoturism, o tânără de 18 ani din judeţul Iaşi  și un bărbat  de 21 ani din județul Galați, care au fost transportați, cu ambulanţa, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

loading...