Un tânăr și-a pierdut cunoștința după ce a lovit cu capul un gard din lemn. El se dădea pe derdeluș în apropierea cabanei din Chiril unde a petrecut Revelionul


Intră acum și în grupul de

Un tânăr și-a pierdut cunoștința și a suferit răni, joi seara, după ce s-a dat cu punga de plastic pe o pârtie improvizată în apropierea cabanei din Chiril unde a petrecut Revelionul cu mai mulți prieteni din județul Iași.

Astfel, tânărul de 23 de ani din județul Iași se afla la o cabană din Chiril împreună cu mai mulți tineri tot din Iași unde au petrecut Revelionul.

Joi seara aceştia au improvizat o pârtie în apropierea cabanei, unde se dădeau pe pungi de plastic, iar tânărul respectiv nu a mai putut controla direcţia de deplasare și s-a lovit cu capul de un gard de lemn, pierzându-și cunoştinţa.      

Tânărul a fost preluat de o ambulanţă şi a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind stabilit diagnosticul „TCC, pierdere de cunoştinţă, fără leziuni, contuzie piramidă nazală, echimoză periorbitală stângă, declarativ cădere cu sania”.

În acest caz s-a deschis un dosar pentru vătămare coporală din culpă.


Intră acum și în grupul de