O femeie din Frătăuții Vechi depistată când conducea băută. Poliția fusese sesizată cu o oră înainte că femeia este în stare de inconștiență într-o mașină în Bilca


Intră acum și în grupul de

O femeie de 42 de ani din Frătăuții Vechi a fost depistată, vineri după amiaza, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice un autoturism.

Cu o oră înainte, polițiștii fuseseră sesizați prin 112 că pe raza comunei Bilca, în lunca râului Suceava, este un BMW negru, iar în el este o femeie inconștientă.

Polițiștii au mers la fața locului și au găsit-o pe femeie care a spus că se odihnește și că așteaptă pe cineva, iar în zonă a intervenit și un echipaj SMURD, femeia refuzând să fie transportată la vreo unitate spitalicească.

Ulterior, în timp ce polițiștii supravegheau circulația rutieră pe raza comunei Frătăuții Noi, au oprit pentru control autoturismul la volanul căruia era aceeași femeie.

Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.77 mg/l alcool pur în aer expirat și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de