O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs în Suceava din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic pe timp de iarnă


Intră acum și în grupul de

O femeie de 31 de ani, din comuna Adâncata, a ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc duminică pe strada Calea Unirii din Suceava.

Potrivit informațiilor IPJ Suceava, femeia se deplasa pe strada menționată, iar la un moment dat, în jurul orei 22:30, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, aceasta  a pierdut controlul asupra vehiculului și după o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 25 ani din județul Botoșani.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 31 de ani care a  fost transportată, cu ambulanța, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de