Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți în traficul din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Duminică noaptea, doi bărbați au fost depistați conducând mașini în stare de ebrietate. Unul dintre ei a comis și un accident rutier.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 02:00, pe raza comunei Poiana Stampei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorii celor două autoturisme, un localnic de 37 ani şi un bărbat de 40 de ani din municipiul Fălticeni.

Întrucât bărbatul de 37 de ani emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  

Cu puțin timp înainte de accident, pe DJ 178C în  comuna Frătăuții Vechi a fost depistat la volanul unei mașini un localnic de 22 de ani, care de asemenea era sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de