Detaliile exploziei dintr-un bloc de locuințe din cartierul sucevean George Enescu. Explozia a provocat pagube serioase în apartament, iar obiectele desprinse de la balconul locuinței au avariat două autoturisme


Intră acum și în grupul de

O explozie s-a produs duminică după amiaza într-un apartament dintr-un bloc turn de locuințe din Suceava, vis-a-vis de Mobila. NewsBucovina a relatat despre acest incident aici.

Pe lângă cele anunțate anterior, s-a constatat că explozia a avut loc duminică, în jurul orelor 16:00.

Explozia a avut loc în apartamentul unei sucevence de 73 de ani. Din cercetările efectuate de pompieri s-a stabilit ca și cauză a exploziei lăsarea unui tub de spray de combatere a insectelor, cu gaz inflamabil, lângă o lumânare aprinsă.

În urma deflagrației au fost provocate mai multe distrugeri în apartamentul în care a avut loc explozia.

În urma deflagrației a izbucnit și un incendiu în sufrageria locuinței, care a fost stins de nepotul proprietarei, până la sosirea pompierilor.

De asemenea sticla geamurilor de la balcon, precum alte obiecte contondente desprinse de la balcon, în cădere au avariat două autoturisme parcate în dreptul balconului. Unui autoturism, deținut de un localnic de 34 de ani, i-a fost spartă luneta, geamul dreapta spate și i-au fost provocate mai multe zgârieturi la nivelul caroseriei, iar unui alt autoturism deținut de un bărbat de 51 de ani, i-a fost spartă luneta.

Pagubele totale sunt de aproximativ 3500 lei.           

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de