Un biciclist din Păltinoasa a ajuns la spital din cauza șoferului unei autoutilitare care nu a păstrat o distanță suficientă și l-a acroșat cu oglinda


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani, din comuna Păltinoasa, a fost rănit în timp ce se deplasa regulamentar cu bicicleta pe DN 17 și a fost acroșat de o autoutilitară.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 22:15.

FOTO: someseanul.ro

“În timp ce conducea autoutilitara pe drumul menționat, un bărbat de 50 de ani din oraşul Solca nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în momentul trecerii pe lângă un biciclist de 57 de ani din localitate, echipat cu vestă reflectorizantă și care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, ocazie cu care l-a acroşat cu oglinda și l-a proiectat pe carosabil,” arată un comunicat al IPJ Suceava.

Astfel, biciclistul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, cei doi participanți la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de