O femeie din Fântânele care a alunecat pe gheață a murit la spital. Femeia a coborât din căruță după ce calul a alunecat și a căzut în genunchi. Poliția face cercetări pentru ucidere din culpă


Intră acum și în grupul de

O femeie de 82 de ani din comuna Fântânele a murit în Spitalul Județean de Urgență Suceava la o săptămână după ce a fost internată în urma unei căzături pe gheață.

Astfel, în 3 ianuarie, în zona denumită popular “La izvoare- Fierărie”, din satul Stamate, doi soți din Fântânele, în vârstă de 82 de ani, au avut un incident când mergeau cu căruța pe un drum comunal acoperit cu gheață. La un moment dat calul a căzut în genunchi, iar femeia a coborât din faeton, a făcut un pas, după care a  alunecat pe gheață și a căzut la pământ.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD Suceava, care a transportat-o pe femeie la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale, stabilindu-se diagnosticul „fractură col femural stâng, cu deplasare, traumatism prin cădere din căruţă”.

Femeia a murit joi în spital în timp ce se afla internată la Secţia de Ortopedie şi Traumatologie.

Poliția Suceava a anunțat că în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, va fi schimbată încadrarea juridică în infracţiunea de ,,ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de