Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a ajuns la spital semiconștient, cu arsuri grave după ce în apartamentul acestuia a izbucnit un incendiu generat de o aerotermă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a suferit arsuri grave într-un incendiu care a izbucnit în apartamentul acestuia duminică seara.

Mirosul de fum care se propaga din apartamentul bărbatului a atras atenția unei vecine de scară, care a alertat pompierii, în jurul orei 21:30.

Astfel, în apartament s-a pătruns pe ușa găsită închisă dar neasigurată, iar în interior, din dormitor propagându-se fum provenit de la o aerotermă lăsată în funcțiune lângă materiale textile inflamabile care s-au aprins de la aceasta.          

Bărbatul, care locuiește singur, a fost găsit în aceeași cameră, semiconștient, evacuat din apartament și condus de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „arsuri de gradul II și III” la nivelul membrelor superioare și arsuri ale căilor respiratorii.

Incendiul a fost neutralizat imediat, acesta propagându-se doar în dormitorul apartamentului. Au ars piese de mobilier și materiale textile și s-au degradat de la fum pereții apartamentului.

Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind ”sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale textile”.

Alte victime omenești nu au fost înregistrate. Apartamentul în cauză nu este asigurat.


Intră acum și în grupul de