Un șofer băut a avariat două mașini în Rădăuți și a fugit de la fața locului. Alți doi conducători auto băuți au fost prinși la volan în Broșteni și Marginea


Intră acum și în grupul de

Două mașini parcate pe strada Pictor Grigorescu din municipiul Rădăuți au fost avariate de un șofer băut, care ulterior a fugit de la locul accidentului. Bărbatul, însă, a fost identificat de polițiști.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 15:15. Precum au constatat polițiștii, rădăuțeanul de 65 de ani conducea autoturismul pe strada menționată, iar pe fondul unei manevre necorespunzătoare a acroșat un autoturism oprit pe partea dreaptă, pe care l-a proiectat în alt autoturism staționat, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificat și oprit de un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Bărbatul de 65 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Tot marți, alți doi șoferi băuți au fost identificați în timp ce conduceau autoturisme.

Unul dintre ei, un bărbat de 70 de ani din orașul Broșteni, a fost prins pe raza localității de domiciliu. Mașina acestuia a fost oprită pentru control, seara, iar bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Peste câteva ore, în comuna Marginea a mai fost prins un șofer băut. Este vorba despre un localnic de 27 de ani, care conducea pe un drum comunal neclasificat din comuna menționată.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de