Biciclistă rănită în urma unui accident rutier produs la Gălănești. Femeia a acroșat o mașină după care a căzut pe asfalt


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier soldat cu o persoană rănită a avut loc miercuri pe DN 2H din comuna Gălănești.

Accidentul a fost provocat de o biciclistă de 53 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care a efectuat un viraj spre stânga pentru a trece pe sensul opus de mers, fără însă să se asigure corespunzător.

FOTO: someseanul.ro

În urma aceste manevre, femeia a acroșat ușor un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, după care, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

Ulterior, biciclista s-a deplasat la domiciliu, iar conducătoarea auto s-a deplasat la sediul poliției și a sesizat evenimentul.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii de 53 de ani, solicitând și prezența unei ambulanțe, care a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cele două participante la trafic au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, femeia de 53 de ani care se deplasa cu bicicleta și vinovată de producerea evenimentului a fost amendată.


Intră acum și în grupul de