Un bărbat din Gura Humorului, aflat sub control judiciar, a fost introdus în arest după ce a încercat să fure produse dintr-un magazin din oraș


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Gura Humorului, care se află sub control judiciar, a fost introdus sâmbătă seara în arest după ce a încercat să fure produse dintr-un magazin din oraș.

Astfel, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată direct de un angajat al magazinului că o persoană a încercat să fure mai multe bunuri.

Polițiștii au constatat că bărbatul a intrat în magazin, a luat mai multe produse alimentare şi băuturi alcoolice pe care le-a pus într-un coş și, profitând că la o casă de marcat nu era personal de serviciu, a ieşit pe la această casă de marcat şi s-a îndreptat spre ieşirea din magazin, fără a plăti produsele.

Agentul de securitate l-a observat şi i-a cerut bărbatului să meargă la casa de marcat unde era un vânzător şi să plătească produsele.

Acesta s-a dus la acea casă, a aşezat o parte din produsele din coş pe bandă şi s-a îndreptat în fugă spre un raion din magazin, unde a lăsat produse pe care le avea asupra sa sub o haină, după care a revenit la casa de marcat.

Imediat a abandonat restul produselor la casa de marca și s-a îndreptat spre ieșire, unde a fost interceptat de către agentul de securitate, până la sosirea Poliției.

Între timp, angajaţii magazinului au sesizat situația prin 112, iar o patrulă de ordine publică l-a imobilizat pe bărbat și la-u dus la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii.

Întrucât bărbatul se află sub măsura controlului judiciar în altă cauză penală, s-a dispus reținerea și introducerea lui în arestul IPJ Suceava.

În acest caz el este cercetat pentru  „tentativă la furt calificat”.


Intră acum și în grupul de