Adolescentul care a tâlhărit o femeie în Câmpulung Moldovenesc, pus sub control judiciar. Femeia are nevoie de 60 – 70 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc a anunțat, luni, că a dispus măsura controlului judiciar față de un tânăr acuzat că a tâlhărit o femeie faptă despre care News Bucovina a relatat.

Duminică dimineața, în jurul orei 05:50, pe o alee care face legătura dintre str. Calea Transilvaniei și str. Sirenei din Câmpulung Moldovenesc, tânărul a îmbrâncit o femeie care a căzut pe sol, i-a smuls poșeta din mâini și și-a furta-o, în poșetă fiind mai multe bunuri de igienă personală și un telefon mobil marca iPhone XS, după care a părăsit în fugă locul comiterii faptei.

În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii au stabilit că tânărul a observat că pe respectiva alee circula femeia şi, având intenţia de a o deposeda de poşeta pe care o avea asupra sa, s-a aşezat într-un loc întunecos pentru a nu putea fi văzut și a așteptat ca aceasta să ajungă în dreptul său, moment în care s-a repezit spre ea și i-a smuls poșeta pe care aceasta o purta pe umăr, încercând să o sustragă.

Femeia s-a opus și nu a lăsat poșeta din mână, motiv pentru care inculpatul a îmbrâncit-o, aceasta căzând pe sol.

Tânărul a smuls poșeta și a fugit spre str. Calea Transilvaniei.

Din cercetările efectuate s-a constatat în interiorul poşetei se afla un telefon mobil marca iPhone XS și mai multe bunuri de igienă personală, valoarea prejudiciului fiind de cca. 4.000 lei.

În urma agresiunii persoana vătămată a  suferit leziuni ce necesită, potrivit constatărilor medico-legale preliminare, un număr de 60 – 70 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost prins la scurt timp de poliţişti, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Intră acum și în grupul de