Un bărbat a încercat să violeze o femeie și să-l omoare pe soțul acesteia în timpul unei beții dintr-un sat sucevean. Acesta a fost arestat


Intră acum și în grupul de

Scene de groază au avut loc într-o locuință din zona rurală a județului Suceava. Un cuplu a avut de suferit din cauza prietenului de pahar, care la un moment dat a încercat să violeze femeia și să omoare bărbatul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, faptele au avut loc în data de 20 ianuarie a.c., noaptea, într-o locuință dintr-un sat din județul Suceava. Bărbatul, fiind băut bine, a încercat să violeze o femeie, amenințând-o cu un cuțit.

Soțul ei a intervenit, încercând să-l oprească pe agresor, dar a fost înjunghiat într-o zonă vitală.

Pe lângă asta, agresorul a sustras și telefonul mobil al femeiei.

Ziua următoarea, 21 ianuarie 2020, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acţiunii penale faţă de un agresor, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, a tentativei la infracţiunea de viol şi a infracţiunii de furt calificat.

Tot atunci, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de bărbat pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi emiţând mandatul de arestare.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.


Intră acum și în grupul de