Bărbat din Cornu Luncii căutat european pentru a fi arestat, oprit de polițiștii din Fălticeni pentru că circula cu viteză. El a fost arestat preventiv în vederea extrădării în Italia


Intră acum și în grupul de

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Fălticeni a depistat, sâmbătă, un autoturism care circula cu viteza de 117 km/h într-o zonă unde limita era de 90 km/h.

Șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat de 30 de ani din comuna Cornu Luncii, iar din verificări a rezultat faptul că acesta figurează cu alertă autoritate emitentă statul italian, ce prevede arestarea persoanei în vederea extrădării.

Persoana în cauză a fost preluată de o escortă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și prezentată în fața procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis ordonanță de reținere pe o durată de 24 ore.

Ulterior a fost prezentat la Curtea de Apel Suceava, care a dispus arestarea provizorie a acestuia, pe o durată de 15 zile, în vederea predării.

În baza mandatului de arestare bărbatul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de