Acasă Social Un adolescent din Marginea a furat o autoutilitară și a ajuns cu...

Un adolescent din Marginea a furat o autoutilitară și a ajuns cu ea în gardul unui consătean. El este cercetat penal


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 15 ani este cercetat penal după ce a furat o autoutilitară pentru a se plimba și a comis cu ea un accident rutier.

Fapta a ieșit la iveală după ce un bărbat din comuna Marginea s-a trezit, duminică noaptea, cu o autoutilitară în curtea gospodăriei sale. Vehiculul, care a distrus o porțiune din gard, a fost abandonat.



Acesta a anunțat poliția, care a identificat proprietarul, un localnic de 28 de ani.

La rândul său, acesta a declarat că autoutilitara se afla parcată în fața imobilului fratelui său, fără a fi asigurată și având cheile în contact. De asemenea, acesta a mai declarat faptul că a fost contactat telefonic de către o femeie, mama adolescentului în cauză, care i-a relatat faptul că fiul său în vârstă de 15 ani i-a sustras autoturismul și l-a condus pe raza comunei Marginea, pierzând controlul autoutilitarei și intrând în coliziune cu un gard.

Ulterior, în jurul orei 02:30, a fost identificat și adolescentul, care nu avea leziuni vizibile în urma impactului. Acesta a relata că, duminică, aproximativ în miezul nopții a luat autoutilitara respectivă, care avea cheile în contact, pentru a se plimba pe raza comunei Marginea și a condus  autoutilitara pe o distanță de aproximativ trei km pe raza comunei menționate, iar la un moment dat a pierdut controlul autoutilitarei, intrând în coliziune cu un gard.

Având în vedere împrejurările producerii evenimentului rutier precum și faptul că nu deține permis de conducere, acesta s-a speriat, părăsind locul tamponării.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se efectua cercetări față Dochia Ionuț pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version