Un sucevean a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție. Acesta a încercat să pătrundă, noaptea, în apartamentul soției


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani, din Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinului de protecție provizoriu.

În noaptea de luni spre marți, bărbatul a venit la apartamentul soției sale din cartierul Burdujeni și bătea în ușă. Femeia a anunțat polițiștii, care l-au identificat pe bărbat la o distanță de aproximativ cinci metri de intrarea în scara blocului, deși la 26.01.2020, Secția Urbană de Poliție Burdujeni a emis un ordin provizoriu de protecție pentru soția sa, în care se menționa faptul că, i se interzice să se apropie la mai puțin de 200 de metri de aceasta sau de domiciliul ei.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante de „nerespectarea ordinului de protecție provizoriu”, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, bărbatul de 36 de ani fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.       


Intră acum și în grupul de