Pietoni imprudenți accidentați la Fălticeni și Rădăuți. Unul a murit, iar altul se află în stare gravă la spital


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de 4 februarie au avut loc două accidente cu implicarea pietonilor. În ambele cazuri este vorba despre bătrâni, care au suferit răni grave, unul murind la spital.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 12:30, un tânăr de 19 ani din comuna Mălini a surprins şi accidentat grav un pieton de 71 de ani angajat în traversarea neregulamentară a străzii Maior Ioan din municipiul Fălticeni, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Imagine ilustrativă

Bătrânul a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din cauza leziunilor suferite în jurul orei 15.15, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceiași zi, seara, un bărbat de 53 de ani din comuna Marginea, a acroșat cu oglinda retrovizoare o femeie de 75 de ani din localitatea Bădeuți, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile a străzii Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a femeii de 75 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de