Traficul rutier este deschis pe toate drumurile din județul Suceava, iar 40 de mașini, utilaje și autofreze acționează pe raza SDN Suceava. 66 de consumatori rămân în continuare fără energie electrică


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava informează că la ora transmiterii știriit niciun drum din județul Suceava nu este blocat, dar în continuare se înregistrează viscol la sol generalizat.

În ceea ce ține de Secția de Drumuri Naționale Suceava, Prefectura Suceava arată că partea carosabilă alternează tronsoanele la negru cu tronsoane de zăpadă viscolită, grosimea stratului fiind sub 2 cm. Se acționează cu 40 de mașini și utilaje. Pe sectoarele unde se înregistrează suluri de zăpadă sau formare de troiene se acționează cu autofreze.

Pe raza Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată fără evenimente rutiere. Carosabilul este cu zăpadă frământată, grosimea stratului fiind de 0-1 cm pe DN 17 A, DN 18 și DN 2 E. în rest carosabilul este umed – DN 17 și DN 17B.  Pentru intervențiile efectuate secția a consumat 450 tone de sare, 22 tone de nisip și 1 tonă produs ecologic.

Totodată, în zona de munte carosabilul este acoperit cu strat de zăpadă cu o grosime de 5-10 cm, iar pentru combaterea poleiului s-a acționat cu 239 tone material antiderapant.

Se intervine în continuare pentru lărgirea carosabilului. În zonele cu câmp deschis este viscol și se formează suluri de zăpadă.

Pe lângă asta, ISU Suceava a venit în sprijinul DelGaz Grid pentru remedierea unor avarii la instalația electrică din județul Suceava (unitățile administrativ teritoriale Coșna, Salcea, Baia, dumbrăveni, Ulma, Vatra Dornei, Dorna Arini, Stroiești, Salcea, Pojorâta, Suceava, Calafindești, Șerbăuți, Panaci, Straja, Siret), fiind contabilizați 14.235 consumatori nealimentați.

Astăzi, la ora 06.00, DelGaz Grid a comunicat faptul că un număr de 66 de consumatori au rămas nealimentați, în acest sens acționându-se în continuare cu patru echipe operative în teren.

Tot ISU a intervenit pentru defrișarea unui copac căzut e magistrala 502 Câmpulung Moldovenesc- Ilva Mică.


Intră acum și în grupul de