Detaliile accidentului de la Fălticeni cu șapte persoane implicate


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, miercuri după amiază a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. În total, în cele trei vehicule se aflau șapte persoane, dintre care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astfel, impactul s-a produs după ce un bărbat de 32 de ani, din com. Dornești, fiind la volanul unui autotren a intrat în depășirea unei coloane care era oprită ca urmare a unei tamponări pe DN 2 E 85.

În aceste condiții, camionul a lovit în partea din spate autoturismul VW care era oprit, fiind proiectat într-o autoutilitară care a părăsit ulterior locul accidentului, dar în urma cercetărilor a fost identificată. 

Prin urmare, patru persoane, dintre care doi copii de 1 și 3 ani, care se aflau în autoturismului VW și șoferul camionului au fost răniți și transportați la Spitalul Mun. Fălticeni.

La spital aceștia au fost diagnosticați cu diferite contuzii, precum contuzie lombară, contuzie coapsă, contuzie frontală, dar și plăgi faciale.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul camionului Volvo care a intrat în depășirea unei coloane ce se afla în staționare pe marcaj axial continuu dublu.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție fapt”.


Intră acum și în grupul de