Acasă Social Un pieton a fost acroșat în timp ce traversa o stradă din...

Un pieton a fost acroșat în timp ce traversa o stradă din Suceava. Conducătoarea auto este cercetată inclusiv pentru părăsirea locului accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani, din Suceava, a fost acroșat în timp ce traversa partea carosabilă a Bulevardului Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava.

Accidentul a avut loc miercurii dimineață, în condițiile în care o soferiță de 47 de ani, din comuna Șcheia, ajunsă la intersecția străzii menționate cu Bld. George Enescu a efectuat manevra de viraj dreapta pentru a intra în parcarea unui hypermarket.



Astfel, femeia nu a observat pietonul și la acroșat ușor.

După aceasta, conducătoarea auto și pietonul au discutat, bărbatul neprezentând leziuni.

Ulterior, peste câteva ore, femeia s-a prezentat la Poliția Mun. Suceava, Biroul Rutier unde a sesizat evenimentul în care a fost implicată. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Apoi, și bărbatul s-a prezentat la spital, unde, în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu o contuzie la piciorul drept.

În aceste circumstanțe s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori ștergerea sau modificarea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version