O femeie băută din Vatra Dornei a mers la poliție să ceară autorizația de reparație a autoturismului după ce a provocat un accident rutier. Polițiștii i-au întocmit dosar penal


Intră acum și în grupul de

O femeie de 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a mers joi la sediul Postului de poliție Dorna Arini unde a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație a autoturismului. În loc de autorizație, conducătoarea auto s-a ales cu dosar penal.

Aceasta a relatat că miercuri a comis un accident rutier soldat cu pagube materiale. Mai exact, femeia se deplasa cu mașina pe DJ 174 din comuna Dorna Arini, ocazie cu care, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului.

Ulterior, femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, aceasta este cercetată penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de