Un bărbat din Marginea a fost reținut după ce a comis un accident rutier fiind băut, fără permis și sub control judiciar. Acesta a fost identificat datorită unei plăcuțe cu numărul de înmatriculare ce a căzut la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un șofer care a provocat un accident rutier pe raza comunei Marginea a fost prins după ce o plăcuță cu numărul de înmatriculare a căzut la locul accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc duminică seara. Potrivit IPJ Suceava, un autoturism parcat în fața unui imobil din zona denumită popular „Satu Nou” a fost acroșat. Proprietarul vehiculului a declarat că, a auzit un zgomot afară, iar când a ieșit a observat cum un autoturism i-a acroșat mașina, dar a plecat de la fața locului, însă, a găsit o plăcuță cu numărul de înmatriculare.

Astfel, în urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în tamponare a fost condus de un localnic de 28 de ani,  identificat la domiciliu, care a recunoscut faptul că, la 09.02.2020, în jurul orei 17.30, a condus autoturismul din municipiul Rădăuți către comuna Marginea, iar pe drum a acroșat un autoturism parcat, însă nu a oprit, deoarece a consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto și se află sub control judiciar până la 16.03.2020, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, bărbatul de 28 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de