Dosar penal pentru un tânăr, băut și fără permis, care a încercat să fugă în trafic de polițiști dar a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu pompa de alimentare a unei benzinării


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani, comuna Straja, a încercat să fugă în trafic de polițiști, dar a sfârșit prin a comite un accident rutier, arată IPJ Suceava.

Mai exact, în noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii care patrulau pe DJ 209G din comuna Straja au efectuat un semnal regulamentar de oprire a autoturismului condus de tânărul în cauză.

Acesta, însă, nu a oprit, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 300 de metri, când, bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu pompa de alimentare a unei stații de alimentare cu carburant din zonă.

Ulterior, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a constatat că acesta are permisul reținut pentru o abatere rutieră săvârșită pe teritoriul Germaniei, având perioada de suspendare 04.12.2017-03.03.2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de