O suceveancă a fost prinsă în trafic cu aproximativ 3.000 pachete de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat în trafic  un autoturism Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000  pachete de ţigări  în valoare de peste 34.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava comisar șef Ilie Poroch-Serițan mașina a fost depistată în data de 10 februarie, în jurul orei 10:30, pe raza localității Horodnicu de Jos.

Autoturismul, condus de suceveanca R.M. de 42 de ani, a fost oprit pentru control. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de