Cinci șoferi au rămas fără permise după ce au fost prinși băuți, în weekend, pe șoselele județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci permise au fost reținute și 140 de amenzi au fost aplicate de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni desfășurate de Serviciul Rutier Suceava în perioada 8-9 februarie.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 517 conducători auto și au fost constatate patru infracţiuni la regimul circulației rutiere, dintre care două pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și două pentru conducere fără permis de conducere.

Totodată, au fost aplicate 140 de amenzi, în valoare de 92.035 lei și au fost reținute cinci permise de conducere, toate pentru conducerea vehiculului sub influența alcoolului;

Pe lângă asta, au mai fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Printre cei lăsați fără permis se numără și un tânăr de 20 de ani din comuna Ostra. Mașina condusă de acesta a fost oprită pentru control, duminică noaptea, pe DJ 177C din comuna Capu Câmpului.

Polițiștii au constatat faptul că, tânărului i s-a suspendat permisul de conducere în aceeași zi pentru că a încălcat regimul legal de viteză.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de