Primarul Ion Lungu și campioana olimpică Paula Ivan au participat la un eveniment sportiv organizat la Școala Gimnazială Ion Creangă din Suceava


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei Ion Lungu și campioană olimpică de la Seul Paula Ivan au participat, astăzi, la Școala Gimnazială Ion Creangă la evenimentul organizat de Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Suceava „Spiridușii Atletismului”, o acțiune dedicată promovării sportului/atletismului în rândul copiilor.

Lungu anunță că a felicitat organizatorii. “Este bine să-i învățăm pe copii să facă sport pentru că din păcate astăzi mulți dintre ei sunt captivi tabletelor și calculatoarelor,” a declarat acesta.

Primarul s-a arătat încântat de faptul că a avut posibilitatea să o cunoască pe marea campioană olimpică de la Seul Paula Ivan, împreună cu care a împărțit dulciuri și tricouri participanților.

Potrivit lui Lungu, Primăria municipiului Suceava sprijină sportul atât la nivel de amatori cât și la nivel profesionist.

Astfel, în bugetul pentru acest an au fost aprobate sume în valoare de peste un milion de euro pentru toate ramurile sportive, spune Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de