Infracţionalitatea din Suceava îl sperie chiar şi pe preşedintele CJ, Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a arătat extrem de îngrijorat de escaladarea infracţionalităţii în municipiul reşedinţă de judeţ şi a cerut Poliţiei să intensifice acţiunile pe linia prevenirii actelor care pun în pericol siguranţa oamenilor. „Personal sunt îngrijorat de tâlhăriile care au avut loc în Suceava zilele trecute. Noi cerem organelor în drept să-li intensifice acţiunile în stradă”, a spus şeful executivului judeţean sucevean. Din punctul său de vedere, luna august va fi cea mai aglomerată din întreg anul şi cu serioase „ispite” pentru infractori, motiv pentru care se impune o mai mare atenţie a poliţiştilor care asigură liniştea şi ordinea.

Deasemenea, Gheorghe Flutur s-a arătat nemulţumit şi de faptul că tot mai multe accidente rutiere se întâmplă din cauza căruţelor care circulă, fără a avea acest drept pe drumurile naţionale şi europene ce traversează judeţul. „O situaţie pe care Poliţia va trebui să o gestioneze de urgenţă este cea a circulaţiei atelajelor hipo. Cerem insistent Poliţiei să ia măsuri mai dure şi nu doar de dragul statisticililor lunare”, a spus Gheorghe Flutur. De altfel, şeful administraţiei judeţene a convocat şi o şedinţă a Autorităţii Judeţene Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP) pentru a vedea mai exact care este situaţia cu stadiul infracţionalităţii în judeţ şi în municipiul reşedinţă de judeţ.

Gheorghe Flutur a făcut aceste declaraţii la câteva zile după ce omul de afaceri sucevean Cristi Căjvăneanu a fost tâlhărit, pe lumină, în centrul Sucevei, fiind internat în spital în comă. Tâlharii au reuşit să îi fure aproximativ 4 miliarde de lei vechi.


Intră acum și în grupul de