Un bărbat din Vicovu de Sus a fost prins în trafic băut și fără permis după ce sora sa a anunțat poliția despre acest fapt. Alți doi șoferi băuți au fost identificați la Vatra Dornei și Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a condus băut și fără permis a fost prins în trafic datorită surorii sale, care a sesizat poliția despre acest fapt.

Mai exact, duminică dimineață, femeia a apelat 112 și a anunțat că fratele său conduce băut și fără permis pe strada Calea Cernăuți din Vicovu de Sus.

Apoi, pe strada 1 Decembrie polițiștii au identificat staționat autoturismul marca Audi A4, în care nu se afla nicio persoană. Motorul autoturismului era pornit. Portiera dreaptă a autoturismului era deschisă, iar lângă portieră a fost identificat bărbatul în cauză iar lângă el sora lui cu care se certa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,82 mg/l alcool în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind interogat în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În aceiași zi au mai fost prinși băuți la volan alți doi șoferi.

Este vorba despre un bărbat de 28 de ani din or. Dolhasca, care circula pe DJ 208 din satul Probota. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică a fost identificat, pe strada Calea Transilvaniei din mun. Vatra Dornei, autoturismul marca Volkswagen condus de către un tânăr de 22 de ani, din com. Preuteşti. Întrucât acesta avea halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de