Acasă Social O porțiune de trotuar cu tot cu balustradă s-a surpat pe podul...

O porțiune de trotuar cu tot cu balustradă s-a surpat pe podul orașului Milișăuți. SDN Suceava: Nu a fost afectată structura de rezistență a podului


Intră acum și în grupul de

Pe podul oraşului Milişăuţi a avut loc o surpare a trotuarului pe partea stângă din direcţia Rădăuţi – Suceava. Despre acest fapt s-a aflat în seara zilei de luni, când niște martori au anunțat Poliția.

La faţa locului s-a constatat că trotuarul era surpat fiind căzut cu tot cu balustrada de fier pe o porţiune de circa 27 de m lungime.



Totodată, s-a solicitat de urgență de la Secţia Drumuri Naţionale Suceava trimiterea unui echipaj de intervenţie pentru a semnaliza zona şi pentru a comunica dacă se impune blocarea circulaţiei rutiere pe pod. 

De asemenea s-a procedat la dirijarea traficului rutier și pietonal pentru a nu exista incidente, afară fiind întuneric, iar podul nefiind iluminat public.

Spre fericire, nu a trecut nimeni în momentul surpării trotuarului şi nu a văzut nicio persoană căzută sub pod.

Ulterior, un echipaj din cadrul SDN Suceava care a procedat la semnalizarea zonei unde a fost surpat trotuarul de la pod cu indicatoare de semnalizare aferente pentru a preveni accidentarea vreunui pieton.

Între trotuar şi partea carosabilă de pe pod există o bordură înaltă care nu a fost afectată de căderea trotuarului, autovehiculele putând circula în siguranţă.

Totodată, cercetările SDN Suceava au arătat faptul că nu a fost afectată structura de rezistenţă a podului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version