Un adolescent din comuna Râșca s-a intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei instalații cu butelie ce încălzește apa de la baie. Medicii au reușit să-l salveze


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani, din comuna Râșca, s-a intoxicat cu monoxid de carbon în timp ce făcea baie. Incidentul a avut loc luni seara, în casa mătușii adolescentului din comuna Bogdănești.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15:00, adolescentul s-a deplasat la locuința mătușii sale, pe care a ajutat-o la treburile gospodărești. 

Apoi, tânărul a mers în baia locuinței. După aproximativ o oră, femeia a observat că tânărul nu iese din baie, l-a strigat pe acesta și văzând că nu primește niciun răspuns, a forțat geamul de la baie și a pătruns înăuntru. 

Cu această ocazie, femeia a constatat faptul că nepotul său se află în stare de inconștiență din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon cauzată de o instalație instant cu butelie ce încălzește apa de la baie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni care i-a acordat îngrijiri medicale, tânărul fiind transportat în stare de conștiență la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Din verificările efectuate în cauză nu rezultă comiterea vreunei fapte de natură penală.


Intră acum și în grupul de