Acțiuni ale poliției la Suceava și Siret: Aproape 100 de locații au fost verificate și tot atâtea amenzi aplicate


Intră acum și în grupul de

În weekend au avut loc acțiuni pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în municipiul Suceava și orașul Siret.

În aceea ce ține de Suceava, IPJ Suceava arată că acțiunea a fost organizată în data de 15/16 februarie de Serviciul Investigații Criminale Suceava.

Imagine ilustrativă

Astfel, au fost verificate 72 locații verificate și 231 persoane legitimate. De asemenea au fost constatate patru infracțiuni dintre care două în flagrant.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 76 sancțiuni contravenționale în valoare de 55.190 lei, dintre care 47 la regimul circulației rutiere, au reținut în vederea suspendării patru permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare.

La Siret, acțiunea a avut loc în perioada 14-15 februarie. Poliția orașului Siret a verificat 24 locații și legitimat 54 persoane.

Totodată, sursa citată mai arată că polițiștii au controlat 28 de autovehicule și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.570 lei, dintre care 17 la regimul circulației rutiere.


Intră acum și în grupul de