Acasă Social O persoană a murit într-un incendiu la o casă de locuit din...

O persoană a murit într-un incendiu la o casă de locuit din cartierul sucevean Burdujeni-Sat


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 76 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit, joi dimineața, în locuința sa din cartierul Burdujeni-Sat, municipiul Suceava.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, pompierii au fost anunțați despre incendiu la ora 05:47. Astfel, la fața locului au intervenit Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.



La sosirea echipajelor, ardea generalizat locuința, construită din chirpici și acoperită cu tablă, cu o suprafață de aproximativ 40 mp.

Sursa citată precizează că pompierii militari au extras din interiorul casei trupul carbonizat al proprietarului (76 ani).

Ulterior, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical nepoatei (45 ani) acestuia, care a suferit un atac de panică în momentul în care a sosit la fața locului. Femeia a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Cel mai probabil, de la flacăra unei lumânări nesupravegheate, s-au aprins bunurile din dormitorul locuinței, unde au ars obiecte de mobilier, materiale textile și elemente de tâmplărie. Flăcările s-au extins și la astereala acoperișului.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:55, iar pompierii au salvat o cameră de locuit, cu bunurile din interior (material lemnos depozitat).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version