Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 30 de kilometri din rețeaua de gaz din județul Suceava. Anul acesta vor fi înlocuite conductele de pe trei străzi din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Anul trecut, compania Delgaz Grid a derulat, în județul Suceava, șase proiecte de investiții, cu o valoare totală de peste trei milioane de lei. Acestea au vizat modernizarea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 30 kilometri, precum și a 2 stații de reglare – măsurare a presiunii gazelor naturale. Tot în 2019, sistemul de distribuție a gazelor naturale a fost extins cu 6 km prin investiții de peste 520 mii lei.

Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Potrivit unui comunicat al companiei, Delgaz Grid și-a propus pentru acest an lucrări de modernizare și extindere a sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Suceava, una dintre acestea fiind înlocuirea conductelor și branșamentelor de pe străzile Solidarității, Ștefan cel Mare și Calea Unirii, din mun. Suceava, pe o lungime de aproximativ 1,4 km.  


Intră acum și în grupul de